Walmart faller en sjelden avtale på Nintendo Switch Pro Controller


Switch Pro Controller

Når det gjelder spill, er du egentlig bare så god som utstyret du bruker. Hvis du noen gang har spilt et co-op-spill med noen og endte med å bli sittende fast med "litt ødelagt" kontrolleren, vet du nøyaktig hva jeg mener. Kampen er ekte, og det kan i stor grad påvirke måten du spiller på. Derfor velger mange folk å oppgradere til Nintendo Switch Pro Controller etter at de har kjøpt konsollen. Visst kommer bryteren med et par gledefeil i emballasjen, men hvis du vil ha en mer behagelig spillopplevelse, a rabatt Pro Controller er veien å gå.

Jeg eier egentlig en Nintendo Switch selv, og jeg kan ærlig si at Pro Controller gjør hele forskjellen. Da jeg først fikk konsollen, kom det med en kopi av The Legend of Zelda: Breath of the Wild og jeg dykker straks dypt inn i Hyrules verden. Etter et par timer med glatt kjører rundt som Link, innså jeg at jeg utviklet en ganske intens kram i fingrene mine. Joy-Con grepet jeg brukte, mens det var praktisk og effektivt, passet ikke godt nok i hendene mine. Mine fingre ble tvunget til å krølle på hver side av hver Joy-Con, og det begynte å forårsake ubehag.

Jeg hadde definitivt logget inn for mange timer, men som noen som kjenner seg rundt en PS4 og Xbox One-kontroller, visste jeg at jeg ikke skulle oppleve smerte fra å spille et spill. Etter at jeg kjøpte Nintendo Switch Pro Controller, hadde jeg imidlertid ingen problemer i det hele tatt. I motsetning til standard Joy-Con grep, har den en avrundet rygg og håndtak for å gi en mer ergonomisk følelse. Det kommer også med HD-rommeløsning, innebygd amiibo-funksjonalitet, og en USB-C-ladekabel.

Pro Controller kan koble til bryteren din trådløst, men du må til og med koble den til konsollen for å lade den. Personlig har jeg imidlertid aldri hatt batteriet dør på meg under spillet. Ifølge Nintendo-nettstedet kan en fulladet Switch Pro Controller vare opptil 40 timer på en enkelt lading. Så med mindre du virkelig har en gaming maraton, trenger du bare å koble den i løpet av få dager for å sikre at den blir belastet.

Når det gjelder Nintendo Switch-avtaler, er rabatter ganske få og langt mellom. Konsollen selv er nesten aldri diskontert, og tilbehør som denne Pro-kontrolleren mottar bare virkelig sporadisk prisnedgang. Det er normalt priset til en dyrt $ 70 på Walmart, men en fin liten $ 15 rabatt faller prisen ned til $ 55. Det kan ikke virke som en veldig betydelig prisnedgang, men hvis du allerede planla å oppgradere fra Gleden, er det nå et flott tidspunkt å gjøre det.

Leter du etter flere spilltilbud? Finn Xbox One-bunter, billige PS4-spill og mer fra vår kuraterte tilbudsside.

Vi streber etter å hjelpe våre lesere til å finne de beste tilbudene på kvalitetsprodukter og tjenester, og velg hva vi dekker nøye og uavhengig. Hvis du finner en bedre pris for et produkt som er oppført her, eller ønsker å foreslå en av dine egne, send oss ​​en epost på dealsteam@digitaltrends.com.

Digital Trender kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom våre lenker, som støtter det arbeidet vi gjør for våre lesere.