Twttr er (veldig subtilt) bedre enn Twitter


Twitter laget sin beta-testapp, merket "twttr", lyd så mystisk, som å få tilgang til det, vil du gi deg tilgang til en superhemmelig prototypeversjon av Twitter (eller i det minste det er det jeg trodde). Virkeligheten er det er nesten skuffende lik grunnleggende, vanilje Twitter – men hvor få endringer er det, setter jeg pris på.

Da jeg lastet ned Twttr beta, var jeg ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente. Jeg braced meg selv for ukjent ansikt, noe som så radikalt forskjellig fra Twitter jeg var vant til. Jeg trenger virkelig ikke å være bekymret. Jeg vet ikke om Twitter har en skrekk for å vise noe som er også forskjellig for publikum, eller hvis det bare holder evolusjonen på en veldig tett bånd. Uansett tok det litt tid før jeg så forskjellen mellom de to appene.

Den mest åpenbare forandringen, og den mest verdsatt, er de gjengede svarene. Når du ruller ned fra hoved tweet, ser du svarene, og svarene på svarene, i et innrykkssystem med Reddit-stil. Selv om dette gir litt negativ plass i grensesnittet, gjør det det lettere å følge individuelle svarkjeder. For øyeblikket må du håpe at øynene dine ikke er for trette til å se den lille vertikale linjen til venstre som angir svar på svar. Du skjønner virkelig ikke hvor rotete det nåværende systemet er før du ser denne bedre versjonen.

Offeret til dette tidier-systemet er at du ikke lenger kan se lignende / retweet-tall på svarene, med mindre du trykker på dem – men hvis jeg er ærlig, betaler jeg ikke mye oppmerksomhet til tall på noen tweet annet enn original. Hvis du bryr deg om slike ting, er det litt skuffet.

Utover det virker endringene bare ikke så viktig. Også som Reddit, vil det markere svar fra OG med et lite tegn som sier "Original Tweeter." Det vil også fargekode svar fra personer du følger, antagelig å skille dem fra røffelen. Det er fint, antar jeg, men føler meg ikke unødvendig, siden Twitter allerede prioriterer svar fra den opprinnelige diskanthøyttaleren og folket jeg følger.

Det er ikke mye av en endring fra Twitter vi er vant til, for å være ærlig. Jeg kunne ønske jeg kunne leke med noen av de mer interessante tingene Twitter har i arbeidene, som samtaleabonnementer og et helt nytt kamera det plaget på SXSW. Forhåpentligvis vil noe mer spennende rettferdiggjøre denne renblå boksens plass i min verdifulle telefon eiendom.

TNW Conference 2019 kommer! Ta en titt på vår strålende nye beliggenhet, inspirerende utvalg av høyttalere og aktiviteter, og hvordan å være en del av denne årlige tech bonanzaen ved å klikke her.