To ting du kan gjøre for å dramatisk forbedre din karriere<div _ngcontent-c14 = "" innerhtml = "

I de siste månedene har jeg sett noen årlige arrangementer på tv som jeg vanligvis liker veldig mye – Super Bowl, NBA-dunk-konkurransen og Academy Awards. & Nbsp; Og mens jeg hadde det gøy å se på alle disse igjen i år, la jeg merke til et tema som jeg fant fascinerende. & Nbsp; De fleste av kommentarene til hver hendelse var at de var "skuffende", "kjedelig", eller "ikke så god som de vanligvis er." & Nbsp; Og selv om en sportsbegivenhet eller utmerkelsesshow tydeligvis kan være mer (eller mindre) spennende basert på hvordan det spiller ut, tenker jeg også i dagens verden med øyeblikkelig tilbakemelding, sosial media chatter og datamaskingenerert grafikk, vi har bli mer kritisk, negativ og til og med bortskjemt, til vår egen skade.

Jeg husker noe en mentor av meg sa til meg en stund tilbake. & Nbsp; "Mike," sa han, "det er to ting du kan gjøre som dramatisk vil forbedre kvaliteten på karrieren og livet ditt. & Nbsp; De er enkle, ikke så enkle. "

Han fortsatte med å si: "Det første er å være lett å imponere. & Nbsp; Vær i ærefrykt for folk, talent, natur, kunst, teknologi, arbeid og verden rundt deg. & Nbsp; Embrace en følelse av underverk, som et barn gjør. & Nbsp; Det er så mange ekstraordinære mennesker og ting rundt oss hele tiden, vi stopper ikke ofte med å sette pris på dem og tillater oss å bli imponert. "

Han fortsatte: "Den andre tingen, og denne er enda vanskeligere, spesielt i disse dager, er vanskelig å fornærme. & Nbsp; Med andre ord, ikke ta ting så personlig og la deg selv bli fornærmet så enkelt. & Nbsp; Tenk deg, Mike, hvis du våknet i morgen og sa til deg selv: "Det kommer til å ta noe enormt for å fornærme meg i dag." & Nbsp; Det ville trolig være et godt tankegang å ta på jobb og ut i verden, tror du ikke? "

Han sa da til meg: "De fleste av oss, dessverre, har disse omvendt. & Nbsp; Når vi har levd litt, fått noen yrkeserfaring, eller tenk på oss selv som noe sofistikert, blir vi ofte jaded. & Nbsp; Det tar noe ganske bemerkelsesverdig å imponere oss. & Nbsp; Og dessverre blir vi svært fornærmet og klandre andre for stress, frustrasjon og skuffelse. "

Da utfordret han meg, "Mike, jeg tør deg for å forplikte deg selv til å være lett å imponere og vanskelig å fornærme … og se hva som skjer med din karriere og ditt liv."

Jeg har aldri glemt samtalen og hans tilbakemelding. & Nbsp; Jeg tenker på det han sa til meg hele tiden, og prøv å følge hans råd. & Nbsp; Selv om dette er et ganske enkelt konsept, finner jeg at det ikke er så lett å øve i vår verden i dag.

Men når jeg reiser rundt i landet og verden arbeider med mennesker, ledere, lag og organisasjoner av alle slag, er det klart for meg hvor viktig denne tankegangen kan være. & Nbsp; Dessverre rettferdiggjør vi ofte vår mangel på å bli imponert og hvor lett blir vi fornærmet, i stedet for å innse alle måtene disse tingene holder oss tilbake på.

Forflytting fremover vellykket i våre liv og karriere har mye å gjøre med hvordan vi ser oss selv, andre og verden rundt oss. & Nbsp; Selv om det kan være lett å bli fanget opp i drama, stress og negativitet hos dem rundt oss, vårt miljø eller verden vi lever i, har vi til slutt et valg. & Nbsp; Og hvis vi velger å være lett imponert og vanskelig å fornærme, vil det ha en dramatisk og positiv innvirkning på vår karriere og vårt liv. & Nbsp; Prøv det ut … Jeg tør deg!

& Nbsp;

">

I de siste månedene har jeg sett noen årlige arrangementer på tv som jeg vanligvis liker veldig mye – Super Bowl, NBA-dunk-konkurransen og Academy Awards. Og mens jeg hadde det gøy å se alle disse igjen i år, la jeg merke til et tema som jeg fant fascinerende. De fleste av kommentarene til hver hendelse var at de var "skuffende", "kjedelig", eller "ikke så god som de vanligvis er." Og mens det er klart noen ganger, kan en sportsbegivenhet eller prisutdeling være mer (eller mindre) spennende basert på naturen til hvordan den spiller, tenker jeg også i dagens verden med øyeblikkelig tilbakemelding, sosial media chatter og datamaskingenerert grafikk, vi har blitt mer kritiske, negative og til og med bortskjemt, til egen skade.

Jeg husker noe en mentor av meg sa til meg en stund tilbake. "Mike," sa han, "det er to ting du kan gjøre som vil forbedre kvaliteten på karrieren din og livet ditt dramatisk. De er enkle, ikke så enkle. "

Han fortsatte med å si: "Det første er å være lett å imponere. Være i ærefrykt for folk, talent, natur, kunst, teknologi, arbeid og verden rundt deg. Embrace en følelse av underverk, som et barn gjør. Det er så mange ekstraordinære mennesker og ting rundt oss hele tiden, vi stopper ikke ofte med å sette pris på dem og tillater oss å bli imponert. "

Han fortsatte: "Den andre tingen, og denne er enda vanskeligere, spesielt i disse dager, er vanskelig å fornærme. Med andre ord, ikke ta ting så personlig og la deg selv bli fornærmet så lett. Tenk deg, Mike, hvis du våknet i morgen og sa til deg selv: "Det kommer til å ta noe enormt for å fornærme meg i dag." Det ville trolig være et godt tankegang å ta på jobb og ut i verden, tror du ikke ?”

Han sa da til meg: "De fleste av oss har dessverre dem de andre. Når vi har levd litt, fått noen yrkeserfaring, eller tenk på oss selv som noe sofistikert, blir vi ofte jaded. Det tar noe ganske bemerkelsesverdig å imponere oss. Og dessverre blir vi svært fornærmet og klandre andre for stress, frustrasjon og skuffelse. "

Da utfordret han meg, "Mike, jeg tør deg for å forplikte deg selv til å være lett å imponere og vanskelig å fornærme … og se hva som skjer med din karriere og ditt liv."

Jeg har aldri glemt samtalen og hans tilbakemelding. Jeg tenker på det han sa til meg hele tiden, og prøv å følge hans råd. Selv om dette er et ganske enkelt konsept, finner jeg at det ikke er så lett å øve i vår verden i dag.

Men når jeg reiser rundt i landet og verden arbeider med mennesker, ledere, lag og organisasjoner av alle slag, er det klart for meg hvor viktig denne tankegangen kan være. Dessverre rettferdiggjør vi ofte vår mangel på å bli imponert og hvor lett blir vi fornærmet, i stedet for å innse alle måtene disse tingene holder oss tilbake på.

Forflytting fremover vellykket i våre liv og karrierer har mye å gjøre med hvordan vi ser oss selv, andre og verden rundt oss. Selv om det kan være lett å bli fanget opp i drama, stress og negativitet hos dem rundt oss, vårt miljø eller verden vi lever i, har vi til slutt et valg. Og hvis vi velger å være lett imponert og vanskelig å fornærme, vil det ha en dramatisk og positiv innvirkning på vår karriere og vårt liv. Prøv det ut … Jeg tør deg!