Skuespillere fra Star Trek: Picard minner om sine første Trek-opplevelserI en ny video filmet kl Comic-Con International: San Diego, Patrick Stewart og andre "Star Trek" -skuespillere som vil spille inn i den nye serien "Star Trek: Picard" diskutere deres første erfaringer med den ikoniske TV- og filmfranchisen.

I tillegg til Stewart (som spiller kaptein Jean-Luc Picard) satte skuespillerne Brent Spiner (Data), Jeri Ryan (Seven of Nine) og Jonathan Del Arco (Hugh) seg for å diskutere deres første "Star Trek" -minner.

Spiner forklarer introduksjonen til Trek-bedriften først, og husket respekten for den legendariske Trek-skuespilleren William Shatner og tidene i ungdommen da han skulle holde seg sent oppe og se på "Star Trek" lenge etter at han skulle sove.

I slekt: De 10 beste 'Star Trek'-episodene noensinne

"Jeg husker bare hvor fargerik det var, at det var annerledes. Det så annerledes ut enn noe annet," sier Spiner. "Jeg husker at jeg ble rammet av å se Bill Shatner … Jeg tenkte, han er en god skuespiller. Jeg har alltid likt ham og tenkte at jeg skulle se på den på grunn av Shatner."

Spiner understreker at "Star Trek" den gangen ikke var en veldig meningsfull del av livet hans. Da han var et lite barn var det egentlig bare et morsomt TV-show, sier han. "Jeg elsket TV," sier han. "Jeg så på det lenge etter at jeg skulle ligge i sengen da jeg var i den alderen og 'Star Trek' var en del av den magiske verdenen."

Stewart følger og deler at før han ble tilbudt muligheten til å prøve på "Star Trek: den neste generasjonen", var han ikke veldig kjent med "Star Trek." Faktisk måtte barna hans forklare ham hva showet var og hvorfor det var en så stor sak.

Da "den første 'Star Trek' ble sendt," sier Stewart, "jobbet jeg for Royal Shakespeare Company. Jeg ville komme ut av sminke, komme ut drakt og kjøre raskt hjem, der de to små barna mine var klar til sengs … ofte ville jeg komme tilbake og de skulle sitte foran fjernsynet og de ville se på disse karene i fargede T-skjorter.

"Jeg visste egentlig aldri hva det var," fortsetter han, "men da invitasjonen til audition kom til meg i 1986, måtte jeg henvende meg til dem og si 'Gutter, hva er' Star Trek '? Hva betyr det å du?' … Jeg tror de var langt mer begeistret enn jeg var, til å begynne med. "

Del Arco, derimot, sier at han vokste opp med å se "Star Trek" på nytt sent på kvelden og ble dratt fra ung alder til Spock. "De var veldig sent på kvelden," sier han. "Jeg ville våkne opp for å se 'Star Trek', men mange netter sovnet jeg til det, og jeg identifiserte meg alltid med Spock … Jeg ønsket å være en Vulcan."

I slekt: Hver skuespiller som er hver spilt spokk på 'Star Trek'!

Ryan sier at hun følte seg på samme måte som Spiner i og med at "Star Trek" ikke var noe mer enn et populært TV-show, mens hun så serien vokste opp, for henne. "Jeg var liten," sier hun. "Jeg var ikke klar over hva budskapet om showet var. Jeg visste ikke virkelig virkningen av showet før jeg var involvert i det som skuespiller, som voksen. Du skjønner arven og du skjønner hva meldingen var bak episodene er det virkelig. Det er en ganske spesiell ting å være en del av. "

"Star Trek: Picard" vil inneholde mer enn bare disse veteran "Star Trek" -skuespillerne. Per nå, Jonathan Frakes (Cmdr. William T. Riker) og Marina Sirtis (rådgiver Deanna Troi) vil også være med i rollebesetningen, og fans mistenker at disse ikke vil være de eneste kjente Trek-skuespillerne som dukker opp i den nye serien.

Det etterlengtede showet skal etter planen ha premiere i 2020 på CBS All Access i Nord-Amerika.

Følg Chelsea Gohd på Twitter @chelsea_gohd. Følg oss på Twitter @Spacedotcom og på Facebook.