Millionær belaster kalkscootere for ølpenger


Millionær belaster kalkscootere for ølpengerI forrige måned startet RB40Jr og jeg en ny sidegang. Vi ble “Lime Juicers.” Hvis du bor i en storby, har du kanskje sett disse elektriske scooterne streife rundt. Noen mennesker liker dem og noen hater dem. Personlig synes jeg de er veldig kule. Beboere og besøkende kan sykle på disse scooterne i stedet for å sette seg inn i en bil. Det er en flott måte å reise noen miles på. Uansett, Portland hadde en prøve i fjor sommer, og jeg meldte meg på som lader for Lime-scootere. De forsvant alle over vinteren og kom tilbake om våren. I juli fikk jeg endelig et godkjenningsvarsel for å bli en juicepresse. I utgangspunktet, når en scooter har lite batteri, tar vi den opp og tar den med hjem for å lade, så returnerer vi den for en betalende kunde å bruke. Vi har juicer på scooterne i 2 uker nå, og jeg vil dele vår erfaring med denne morsomme sidegangen i dag. Vi belaster bare noen få per dag, så det er bare ølpenger, men det er egentlig ikke det primære målet vårt.

Morsom sommerjobb

For det første har vi det veldig moro med denne sidegangen. Det er den perfekte sommersporten for oss. RB40Jr er utenfor skolen og vi har massevis av fritiden. Dette gjelder spesielt i august. Det er nær slutten av sommerferien. RB40Jr var allerede ferdig med sine sommerleire og prosjekter. Det blir også vanskelig å finne en spilledato. Det er hundedagene på sommeren, og vi blir altfor late. Denne sidegangen får oss ut av huset. Det er en god ting. I stedet for å plante ut hjemme, går vi ut og får litt trening. Det er også mye moro å zoome nedover gaten på disse Lime-scooterne. La oss gå over logistikken.

Scooter pickup

Tidligere i år flyttet vi til en travel bydel. Vårt nye hjem har 97 gange. Nå kan vi gå til biblioteket, parker, dagligvarebutikker, kafé og mange restauranter. Det er et turistisk område, og det er mange elektriske scootere rundt omkring. Siden vi bor i området, går vi bare / sykler for å ta en scooter som trenger lading.

Fra hva jeg forstår, vil Lime Juicer-appen flagge en scooter som har mindre enn 20% batteri når som helst. Vanligvis begynner jeg å sjekke rundt kl 17 og finner en eller to i nærheten. Jeg ville reservere det, gå bort til scooteren og ri den hjem. RB40Jr sykler eller sykler vanligvis sin lille scooter sammen med meg.

Lime scootere henterReservasjonsprosessen er relativt ny. Du kan reservere scooteren i 30 minutter. Jeg antar at dette fjerner scooteren fra bassenget, så jeg slipper å skynde meg dit og kjempe om scooteren med en annen juicer. Det er veldig bra, spesielt for en turgåer som meg. Den første dagen min slo juiceren i en Mercedes meg til neste scooter. Når jeg fant ut hvordan jeg skulle reservere scooteren, hadde vi ikke det problemet lenger.

Neste store utgivelse er rundt 21.00. Det er da alle scootere med mindre enn 50% lading blir tilgjengelige. På dette tidspunktet skynder alle juicerne seg og tar tak i så mange de kan. Jeg har bare 2 batteriladere, så jeg målretter bare mot 2 scootere på denne tiden av natten.

Til høyre kan du se hvordan det ser ut i Lime Juicer-appen.

lading

Når du blir godkjent som juicer, kan du bestille 2 til 4 batteriladere, $ 19,95 hver + $ 5 frakt. Lime sendte meg 50% rabatt på kupongen, slik at laderne faktisk er omtrent $ 10 hver. Jeg bestilte bare 2 ladere fordi det bare er en hobby for oss. I ettertid burde jeg ha bestilt 4 ladere. Du kan selge det hvis du ikke trenger det. Det vil også være enklere å lade.

Uansett tar det 3-5 timer å lade en scooter til 100%. Det koster omtrent 20% per time.

Her er min ideelle juicerdag.

  • Før kl. 17.00 – samle 2 scootere og koble dem til.
  • Fra kl. 20 til 22 – samle ytterligere 2 scootere.
  • Rundt klokken 22.30 – slipp 2 ladede scootere av og koble de to andre scooterne inn.
  • 06:30 – slipp av de 2 siste scooterne.

Det høres ut som mye å løpe rundt, men det er virkelig ikke så ille. Vanligvis må jeg bare gå noen kvartaler. Noen ganger er vi veldig heldige og finner en scooter rett ved siden av. Det tar ikke så mye tid. I tillegg blir jeg ganske god til å ri på stablede scootere. Jeg kunne levere 2 om gangen nå.

Uansett kan jeg vanligvis lade 3-4 scootere per dag. En gang fant vi en scooter klokka 12 og ladet 5 på en dag. Det er imidlertid grensen for meg. Det er for mye arbeid å gjøre mer enn 5.

Slipper av

lade kalk-scooter-millionærDette er den tøffeste delen. Juicers skal antagelig slippe ladede scootere ved et Lime-knutepunkt før kl. Dette betyr at jeg må stille vekkerklokken på 06:30. Det suger! Jeg måtte ikke våkne til en vekkerklokke siden jeg ble pensjonist for 7 år siden. Men det suger bare i teorien. I virkeligheten er jeg uansett klokka 06.00 og har ikke måtte bruke vekkerklokken ennå. Puh!

Uansett er det bra for meg å slippe av om morgenen. Det er 5 knutepunkter innen noen kvartaler fra hjemmet vårt. Vanligvis er det noen åpninger. Det var en gang da alle knutepunktene var fulle av scootere. Heldigvis åpnet det seg et sted rett før klokka 07.00, og jeg klarte å stikke av. Jeg hørte at du vil få halv lønn hvis du ikke kan slippe før etter 07.00, men jeg har ikke hatt det problemet ennå.

Dette er hvordan frafallspunktene ser ut i appen. BTW, det er ikke akkurat der vi bor. Det er bare et eksempel.

Vis meg pengene!

Vi får vanligvis $ 4 for å lade en scooter. Hvis vi slipper det innen 8 timer etter henting, vil vi få en bonus på $ 1. Denne lønnsgraden er langt lavere enn i fjor. Jeg tror juicers pleide å få $ 7 -10 per scooter den gang. Jeg håper virkelig at lønnssatsen ikke faller under $ 4. Det vil ikke være verdt det for mange juicers da.

kalk scooter betale utNoen ganger vil vi få en scooter med større utbetaling. Hvis det ikke er belastet på en stund, vil det ha en høyere lønnsgrad. For noen dager siden fant vi en som betalte $ 5,75. Dette er ganske sjelden for oss. Vanligvis tar vi bare en $ 4 scooter så snart den dukker opp. Du kan vente 3-4 timer på at lønnsnivået skulle øke. Imidlertid, hvis du venter for lenge, vil noen andre ta det. Jeg foretrekker å ha en fugl i hånden.

OK, her er pengene! Vi tjente 207,85 dollar på 15 dager. Det er slett ikke verst for en ølpenge-konsert. Lime sender utbetalingen til kontoen min hver dag. Egentlig er dette litt irriterende. Nå vil kontokontoen min være dobbelt så lang … De proffene setter nok pris på den raske betalingen.

Denne juicing-sidegangen kostet ikke så mye å starte. Vi brukte $ 100 på en brukt sykkel til RB40Jr. Laderne koster 25 dollar. Vi deler opp resten 50/50. Vi er bare amatørjuicere, så dette beløpet passer akkurat for øl / morsomme penger. Fra det jeg hørte, kan en proff tjene $ 100 til $ 200 per natt. Du må imidlertid legge mye mer tid og krefter på det. I tillegg er jeg ganske sikker på at det ikke vil være morsomt lenger på det tidspunktet. Til og med 5 scootere er allerede for mye arbeid for meg.

Fra det jeg forstår, kan en ny juicepresse motta en bonus på $ 90 hvis du serverer 90 scootere i løpet av de første 30 dagene. Det vil være i nærheten, men vi skal prøve å få det til. Hvis du vil prøve å ri på en lime-scooter eller være lime-juicer, bruk koden min. Vi får begge en gratis tur.

Min kalkode – RIAWBCD

Perfekt sommerjobb

Alt i alt er dette den perfekte sommerjobben for oss. Vi tjener noen få dollar, får litt trening, og RB40Jr lærer verdien av pengene. Nå vet han at det ikke er så lett å tjene 100 dollar. Vi må servere 20+ scootere før han kan kjøpe en brukt sykkel. Penger kommer ikke bare ut av en minibank. Barn trenger å lære om personlig økonomi slik at de kan komme foran.

La oss nå gå tilbake til overskriften på clickbait. Jeg er millionær. Er det verdt min tid å lade scootere for noen få dollar? Jeg kunne belaste $ 100 per time for å være pensjonistkonsulent i stedet. Ville det ikke være en bedre bruk av tiden min? Vel, det er skjønnheten med BRANN. Jeg kan gjøre hva jeg vil uten å bekymre meg for penger mye. Denne sidegangen har ganske mange fordeler, og det er morsomt. Dessuten er det vanskelig å gi frem enkle penger når du vokste opp fattig. (Ja, jeg henter fremdeles en krone når jeg ser den på fortauet.)

Til slutt er denne sidegangen morsom om sommeren, men jeg er ganske sikker på at den vil suge om vinteren. Snart vil det være kaldt, regnfullt og mørkt når vi trenger å samle scootere. Jeg mistenker at vi tar mesteparten av vinteren av og kommer tilbake til den om våren. Vi må se hvordan det går.

Så det er vår siste sides konsert. Det er flott så langt, men jeg er ikke sikker på om dette vil vare. Hva med deg? Har du en morsom sidegang?

* Registrer deg for en gratis konto hos Personal Capital for å hjelpe deg med å administrere nettoformuen og investeringskontoer. Jeg logger inn nesten hver dag for å sjekke investeringen min. Det er et flott nettsted for DIY-investorer.

Følgende to faner endrer innholdet nedenfor.

Joe startet Gå av med 40 år i 2010 for å finne ut hvordan jeg skulle trekke meg tidlig. Han brukte 16 år på datamaskindesign og likte det tekniske arbeidet enormt. Jobben ble imidlertid for stressende og Joe trakk seg tilbake fra sin ingeniørkarriere til å bli en hjemme-pappa / blogger på 38. I dag blogger han om økonomisk uavhengighet, førtidspensjonering, investeringer og levende en nøysom livsstil.

Passiv inntekt er nøkkelen til førtidspensjonering. I år øker Joe sin investering i eiendom med CrowdStreet. Han kan investere i prosjekter over hele USA og diversifisere eiendomsporteføljen. Det er mange interessante prosjekter tilgjengelig, så registrer deg og sjekk dem ut.

Joe anbefaler også Personal Capital for DIY-investorer. Han logger seg på Personal Capital nesten daglig for å sjekke kontantstrømmen og nettoverdien. De har mange nyttige verktøy som hjelper DIY-investorer med å analysere porteføljen og planlegge pensjonen.

Få oppdatering via e-post:

Registrer deg for å motta nye artikler via e-post

Vi hater spam like mye som deg