Hva skjer egentlig på MMMs hovedkvarter


Jeg vil gjerne pensjonere tidlig, men da hva?

Selv om jeg pensjonert for tretten år siden, og fortsetter å bli pensjonert, for omtrent et år siden åpnet jeg en liten bedrift på Main Street her i Longmont, Colorado. Det er et multi-purpose samlingsrom, under veiledning av et coworking-rom, med det typiske for meg grandiose navnet på "Mr. Money Mustache Headquarters ". Eller, MMM-HQ for kort.

På den tiden skrev jeg et blogginnlegg om det, og lovet å holde deg oppdatert om hvordan det skulle gå. Siden da har mange spurt om oppdateringer. Omtrent en gruppe tilfeldige roadtripping Mustachian turister har stoppet hver dag for å peer i vinduene *. Og flere mennesker vurderer å åpne egne kolleger i andre byer, hvis saken for det ser bra ut.

Selv om denne HQ er en liten skala (vi svinger på rundt 50 medlemmer, og jeg vil gjerne komme til 80), har det gitt meg gode leksjoner i både liv og virksomhet, som er lang forsinket for deling.

I tillegg kan jeg nå fullt ut garantere ideen som en god for andre å forfølge, gitt den rette situasjonen. Å ha en coworking eller et annet samfunnsrettet rom kan være både en god bedrift og et godt livsvalg, for folk før eller etter førtidspensjonen.

Så, her er det jeg har lært etter å ha lansert inn i den mest uventede virksomheten i mitt liv så langt:

1: Å eie en bedrift kan være som å ha mental helse terapeut som betaler DU:

Som jeg alltid sier, er tidlig pensjonering bra, men det betyr ikke at du får lov til å slutte å jobbe. Du må oppnå noe meningsfylt med nesten hver eneste dag, uansett "oppnå" og "meningsfull" betyr for deg. Du må også komme deg ut av huset, stramme musklene dine, ha positive samspill med andre mennesker, og opplev minst en trengsel. Disse er ganske enkelt deler av oppskriften til menneskelig lykke, som en serie knapper du kan trykke for å få mer av det.

En terapeutisk januarmorgen i prisonyard treningsstudio med spesiell gjest Jesse Mecham

Så i mitt tilfelle har å legge HQ til livet mitt vært en veldig fin måte å trykke flere av disse knappene på. Nesten hver morgen går jeg eller sykkel eller jogger 1,2 kilometer ned til bygningen lyst og tidlig, åpner alle dørene for litt frisk luft, legger på musikk og feier gulvene eller lager kaffe eller sett ting rett i forberedelse for dagen. Deretter går jeg ut på terrassen og utendørsterrassen "Prisonard" utover for å gjøre litt grunnvekt trening før jeg blir sugd for dypt inn i datarbeid eller noen gjøremålslister.

Når dagen går videre, vil det være en tilfeldig strøm av medlemmer og samtaler og oppgaver og møter og ærger rundt byen, noe som bare er uforutsigbart nok til å holde hver dag morsom.

Og den beste delen av det hele er at det er helt valgfritt arbeid. Jeg kan velge å ikke besøke, og medlemmene tar opp slakk og bryr seg om stedet selv. Jeg kan gå på ferie og ingenting blåser opp mens jeg er borte.

Å eie en coworking plass har alle fordelene med å ha en veldig god kontorjobb hvor du liker alle dine medarbeidere, unntatt uten de medfølgende forpliktelsene eller politikken. Jeg refererer til det som min terapeut fordi et besøk aldri unnlater å gi meg et godt humør, uansett hvordan jeg følte før jeg bestemte meg for å gå ned der nede. Og en sunn og pålitelig måte å få deg til å føle deg bra er en viktig del av livet.

2: Det er enkelt å ordne store arrangementer, men tregere for å skape en konsekvent livlig daglig scene.

Året startet stort, med rundt 90 personer proppet inn for den første popup-forretningskolen. Derefter vibret vibrasjonen helt rundt da vi flyttet videre til bare noen få mennesker som hengte seg i løpet av normale dager, jobbet med bærbare datamaskiner eller kanskje knebøyet. Men det har også vært en ganske god serie av ettermiddagsarrangementer, inkludert grilling, potlucks, regelmessige møter i Northern Colorado Mustachians Group, et besøk og Q / A-sesjon med YNAB-grunnleggeren Jesse Mecham, en virtuell reality demo natt, en musikkjam eller to, og ulike veldedighets- og læringsarrangementer og -markeder.

Det årlige ølklubbs veldedighetsmøte, besto hovedsakelig av min venns nabofar.

På nedsiden tar det mer arbeid å møte og registrere hvert nytt medlem enn jeg hadde forventet, og vi har en tendens til å miste mer enn forventet, da folk som registrerte seg tidlig, men skjønte at de ikke virkelig trenger et samlingsrom, har gått ut . Og i den klassiske bloggerens dilemma hvor den demografiske publikum ofte gjenspeiler det som forfatteren har, slutter vi med ganske høy prosentandel av velgjorte hvite menn i 30- og 40-tallet, noe som kan føre til begrepet "Broworking Space ”. Men jeg prøver å bryte denne trenden!

På oppsiden har samfunnssiden vært like god som jeg hadde håpet. Takket være magien til vår private Slack-gruppe har medlemmer av HQ hjulpet hverandre med både forretnings-og fritidsaktiviteter hver dag, og forbindelsen har hjulpet oss alle sammen med meg. Jeg ofte spøk at mitt primære formål for dette coworking-rommet er som en "Friend Harvesting Machine", og det lever opp til det løftet.

3: Pengens side av ting

I prinsippet er coworking en god forretningsmodell fordi den fungerer litt som et treningsstudio: du kan ha et stort antall medlemmer som deler en felles plass fordi ikke alle er der hver dag. Det er derfor det er så mange selskaper som utvider seg i virksomheten som WeWork, Regus, Proximity, Galvanize, og en zillion mer.

Men som enhver bedrift må inntekt og utgifter balanseres. Jeg har bevisst gått lav på begge sider, ved å starte med en rimelig bygning og subsidiere den med mitt eget for det meste ubetalte arbeidskraft. På grunn av dette er inntektene på $ 2500 per måned (50 medlemmer på $ 50 hver) nok til å opprettholde stedet, inkludert eiendomsskatt, verktøy, vedlikehold, øl (og kunstig kaffe fra en av våre egne medlemmer!) Ulempen med denne tilnærmingen er at Vår plass er mindre og mindre fancy enn andre coworking flekker. Det var egentlig bare ett stort rom til jeg åpnet Tinyhouse konferanserommet i juni. Siden plassen er fortsatt underutnyttet på en hvilken som helst arbeidsdag, kan vi enkelt doble dette til 100 medlemmer, noe som vil bringe virksomheten opp til $ 60 000 av brutto årlig inntekt – mer enn nok til å opprettholde en rimelig livsstil med svært deltidstimer.

Normale samlingsplasser vil ha en mye større bygning, med hundrevis av medlemmer som betaler mellom $ 150 og $ 300 + per måned for semi-private arbeidsplasser, eller mer for fullt dedikerte kontorer. Dette fører til høyere leie- og nyttekostnader, pluss behovet for minst en heltidsadministrator og til og med en resepsjonist (selv om begge kan være den samme personen, som kan være deg hvis du er motivert.) Resultatet er en god inntekt strømme, på bekostning av en bedrift som krever ekte arbeid på en fast tidsplan.

Så du kan se hvorfor MMM-HQ tar den langsommere tempoet, for nå.

4: Så skal jeg starte min egen? (eller bli med?)

Hvis du har tid og energi, helvete ja!

Hvis du tenker på å åpne en plass i omtrent MMM-HQ-modellen (eller allerede ha en), vær så snill å gi meg detaljene ved å slippe meg en epost via min kontakt-> kontaktskjema. Før jeg gjør det, foreslår jeg deg

  • Start med å sette opp et godt nettsted med din foreslåtte bygning / beliggenhet, fasiliteter, månedlig pris og kontaktinformasjon.
  • Del det rundt med alle du kjenner som kan være interessert og få tilbakemelding.
  • Send meg så med det du har så langt.

På dette tidspunktet vil jeg lenke til det fra min egen HQ-side, som da vil bli en katalog for et nettverk av fellesskapsorienterte Mustachian coworking-rom. Du kan samle interesserte først før du tar sporet, selv om jeg foreslår at du bare gjør dette hvis du er økonomisk godt etablert og ikke altfor avhengig av lunefullene til bankfinansiering.

Selv om jeg selvfølgelig ikke ville kreve noen franchiseavgifter, kunne vi fortsatt sette opp et uformelt delingsarrangement der medlemmer av et tilknyttet sted på Mustachian Headquarters ville være fri til å besøke noen andre.

Og hvis du lurer på om du går med en klubb som dette, er en verdig bruk av dine egne femti dollar i måneden, må jeg si det er vanskelig å se ulempen så lenge du bruker fasilitetene og liker å sosialisere med andre mennesker. Hvis gratis kaffe, øl, arbeidsplass, et utendørs treningsstudio, verktøybibliotek / verksted og tilgang til femti lokale entreprenører ikke er verdt det, så er jeg ikke sikker på hva som er!

I kommentarene: Har du spørsmål eller kommentarer om dette eller andre livsstil eller post-retirement forretningsidéer? Jeg vil gjerne svare på dem, og forhåpentligvis vil mange andre entreprenørlesere være villige til å dele sin egen kunnskap og erfaring også.

* Uansett medlemmene som er der ute, prøver å få virkelig arbeid, må du ikke oppleve uanmeldt – i stedet bli med på en av våre offentlige møter hvis du er i området, som jeg alltid annonserer på Twitter og vanligvis Facebook også.