FinCon 2019 og fremtiden til Bli rik sakte

[ad_1]

Etter tjuefire dager på veien, er jeg hjemme i Portland. Det føles godt.

I midten av august fløy Kim og jeg til Italia. Den første uken besøkte vi Firenze og Roma på egen hånd. Vi syklet tog, drakk vin, turnerte museer, spiste gelato og utforsket gamle romerske ruiner. Vi ble også solbrente. Og vi svettet fra daggry til skumring.

J.D. og Kim på Colosseum

Deretter gikk vi ombord på et lite (680 passasjerer) cruiseskip for en ti-dagers turne i det østlige Middelhavet. Vi tilbrakte en dag på Korfu, besøkte en tyrkisk feriested og vandret rundt den innmurte bykjernen i Dubrovnik (hvor Game of Thrones' King's Landing ble filmet). Stort sett så vi imidlertid mer av Italia.

Etter to siste netter i Venezia, fløy vi fra Italia til Washington, D.C. for FinCon, den årlige konferansen om penger og media.

FinCon 2019

FinCon startet i 2011 som en liten (-ish) samling for et par hundre økonomiske bloggere. Det snør ti ganger sin opprinnelige størrelse og henter legitime økonomiske journalister fra alle slags plattformer. Det tiltrekker seg også noen av de største navnene i verden av finansielle produkter – USAA, Ally Bank, Capital Group, etc. – pluss mange nye selskaper med kule ideer som kan sprenge i årene fremover.

For meg handler FinCon imidlertid ikke om å møte merkevarer eller lete etter nye måter å tjene penger på. Noe av det skjer, helt sikkert, men jeg bruker mesteparten av tiden min på å fange opp kollegene. For ti år siden var disse menneskene stort sett fremmede. I dag er de noen av mine nærmeste venner.

Gamle venner som har det gøy

Det er morsomt å fornye eksisterende obligasjoner, men jeg liker også å smi nye. Hvert år får jeg kontakt med nye mennesker som jeg respekterer og beundrer.

I 2016 møtte jeg for eksempel Marcus Garrett. Vi ble sammenkoblet som mentor og mentee for uken. Jeg gjorde mitt beste for å tilby råd, men han og hans partner har bygget nettstedet deres – Lønnsjekker og saldoer – langt utover alle tips jeg ga. De dreper det. I år vant Paychecks & Balances prisen for beste årtusenblogg (og ble nominert til årets podcast).

I 2018 møtte jeg Piggy og Kitty fra Bitches Get Riches. Det er ingen hemmelighet at dette er min favorittpengerblogg. Det er smart, irreverent og morsom. Jeg er glad for å kunne rapportere at jeg har brukt mer tid med tispene i år (og Kim hang med dem også). De er enda smartere, morsomere og mer irreverente.

Piggy og Kitty er på merkevaren

På årets FinCon tilbrakte jeg også litt tid med Julien og Kiersten fra rich & REGULAR, Rocky fra Richer Soul, Joshua fra Radical Personal Finance og Bianca fra Miss Mazuma. Dette er alle kvalitetsfolk som jobber med kvalitetsarbeid.

Selv om FinCon stort sett er sosial for meg, handler det ikke alt om vennskapene. Jeg gjorde møte for mange mennesker som ønsker å annonsere på dette nettstedet, for eksempel. (Stort sett sa jeg nei.) Pluss at jeg ble sammen med forretningspartneren min Tom Drake og et par andre venner for å presentere en paneldiskusjon om samarbeid.

Og i år? I år hadde jeg faktisk et enormt take-away fra FinCon, en som vil forme fremtiden til dette nettstedet.

Kjernemeldingen om å bli rik sakte

I år på FinCon ble åpningsgrensen presentert av Ramit Sethi fra I Will Teach You to Be Rich. Ramit startet som pengeblogger, men har gått over til en suksessfull gründer med en spirende virksomhet som hjelper folk med å løse alle slags personlige problemer.

Ramit gir sin grunnton

Kjerneideen om Ramits tale slo meg hardt. "Har et synspunkt," sa han. Med dette mener han at vi som innholdsskapere skal stå for noe. Vi burde ha en klar beskjed. Folk bør vite hva nettstedene eller kanalene våre er handle om.

Vet du hva? Ikke engang Jeg vet hva Bli rik sakte har handlet om de siste to årene.

Da jeg startet GRS i 2006, handlet GRS om min reise da jeg gravde ut av gjeld og bygde formue. Etter at jeg solgte nettstedet, ble meldingen mindre klar. Etter hvert gikk jeg videre, og jeg tror GRS mistet noe synspunkt det måtte ha hatt.

Da jeg grunnla Money Boss i 2015, hadde det nettstedet et veldig tydelig synspunkt. Jeg navngav stedet for dets synspunkt. Jeg ønsket at leserne skulle fungere som finansdirektør for husholdningenes økonomi. Jeg ville at de skulle ta personlig ansvar for å mestre pengene sine – og livene deres.

Fordi Money Boss hadde et sterkt synspunkt, var det enkelt å skrive. Jeg kjente alltid vinkelen for hver artikkel jeg startet.

Da jeg kjøpte meg Rik sakte i 2017, var de første månedene mine veldig produktive. Jeg hadde mange ting jeg ville si. Jeg hadde mange oppdateringer jeg ville dele.

Etter hvert mistet jeg imidlertid veien. Jeg skrev sjeldnere. Jeg hadde ikke retning. Hvorfor ikke? Fordi dette nettstedet ikke hadde et synspunkt. Det hadde ikke en sentral melding. Det er en del av hvorfor ting har vært en så kamp for meg i år.

Å høre på Ramits tale fikk meg til å innse at jeg trenger et synspunkt for å kunne glede meg over å skrive her, og for at dette nettstedet skal være nyttig for leserne. Jeg trenger å være tydelig på hva budskapet mitt er. Heldigvis kjenner jeg allerede meldingen. Meldingen min er: Du må være pengene sjef.

Jeg kommer ikke til å rebrand Bli rik sakte til pengeboss. Det skipet har seilt. I tillegg foretrekker jeg navnet Bli sakte rik. Uansett, jeg er kommer til å bevisst styre dette nettstedets budskap mot min Money Boss-filosofi. Jeg abonnerer på dens idealer (du er til syvende og sist ansvarlig for din egen økonomiske suksess) mer i dag enn noen gang før.

Siste tanker

Så det er den store nyheten: Etter to års drifting vet jeg hvilket budskap jeg vil formidle til dere, leserne. Jeg vil hjelpe dere alle til å bli pengesjefer. Eller for å bli bedre pengesjefer.

I mellomtiden ser den nærmeste fremtiden hos GRS slik ut:

  • Jeg hadde håpet å være ferdig med redesignet av nettstedet før jeg dro til Italia. Det skjedde ikke. Nå håper jeg å være ferdig med senest 15. oktober. Tidligere er bedre.
  • I dag – hvis alt går bra – vil jeg signere en kontrakt for å produsere et fem timers lydkurs om økonomisk uavhengighet for verdens største lydbokdistributør. Det er litt vagt (men egentlig ikke). Jeg vil tilby faktiske detaljer når avtalen er fullført.
  • Om litt over to uker flyr jeg ut for en annen tur. Denne gangen drar jeg til Portugal for å få en økonomisk uavhengighet “chautauqua”. (Et par av dere har allerede fortalt meg at du vil være der. Kjempebra!) Fra Porto flyr jeg til Joshua Tree, California for et Camp FI-arrangement.
  • I mellomtiden vil tempoet i produksjonen rundt her avta markant da jeg utøvde planen min for å dykke dypere i fag og ikke føler meg presset til å publisere hele tiden.

Hovedpoenget for denne bloggen: Mengden vil avta, men kvaliteten bør forbedres. I tillegg har jeg nå et tydelig redaksjonelt objektiv som skal hjelpe meg å holde fokus. Høres bra? lyder flott til meg!

Paula

Paula Pant hamrer det opp med meg mens jeg teipet en episode av Afford Anything

Forfatter: J. D. Roth

I 2006 grunnla J.D. Get Rich Slowly for å dokumentere sin søken etter å komme ut av gjeld. Over tid lærte han hvordan man sparte og hvordan man investerer. I dag har han klart å oppnå førtidspensjonering! Han vil hjelpe deg med å mestre pengene dine – og livet ditt. Ingen svindel. Ingen gimmicks. Bare smarte pengeråd som hjelper deg å nå dine mål.

[ad_2]